Marianne Meerman

Fysiotherapeut

E-mailadres
m.meerman@fysiotherapie-larink.nl

BIG registratienummer 99034444904

Ik ben Marianne Meerman. Ik ben in 1986 afgestudeerd aan wat nu Saxion Hogeschool heet en ik ben vanaf 1989 na de nodige waarnemingen met heel veel plezier bij fysiotherapiepraktijk Larink ingestroomd.
Ik ben wat minder analytisch en orthopedisch ingesteld (dat laat ik graag aan mijn collega's over) en ben me gaan verdiepen in de ontspanningstechnieken. Ik merkte steeds vaker dat veel klachten ook een emotionele kant hebben. Soms kunnen pijnklachten emotioneel problemen geven, maar het kan ook andersom: is er stress dan kunnen pijnklachten ontstaan.
Ik heb veel opleidingen gedaan; van ontspanningstechnieken tot de haptonomie-opleiding en zelfs traumaverwerking. Daarnaast heb ik me ook gespecialiseerd in het behandelen van COPD en vaatproblemen.
In onze praktijk werk ik veel samen met mijn collega's. Er is dus vaak een combinatiebehandeling mogelijk van orthopedisch gericht werken en fysiotherapie op haptonomische basis.
Naast mijn werk loop ik graag hard en zit ik bij de loopgroep van Avanti in het bestuur.
Verder houd ik van lezen, wandelen, weekendjes weg en de zon. Op dit moment ben ik bezig met een basiscursus gebarentaal.
Heeft u klachten en twijfelt u of behandeling kan helpen? Ik zie u graag om dat samen uit te zoeken.

  • fysiotherapie op haptonomische en psycho-somatische basis
  • dry needling
  • Mulligan concept
  • lid Chronisch ZorgNet
  • lid van HVL (hart-, vaat- en longnetwerk)
  • lid COPE-actief